Fuck hij is er nog

Een tijd geleden verdween er opeens een server met daarop een aantal sites.
Er waren wat mensen die dachten dat ik de pijp aan Maarten had gegeven maar helaas. Jullie hebben iets te vroeg gejuigd. Wat is er dan gebeurd?

Ik heb bezoek gehad op die server van wat russische luitjes die de boel overgenomen hebben en de machine ingezet hebben voor een brute-force aanval op een andere site/server. De hosting heeft de machine uitgezet en ik heb de log-bestanden nog mogen downloaden. Dit was natuurlijk even schrikken maar ook dikke eigen schuld. De server was al maanden niet meer bijgewerkt en hier is gebruik van gemaakt. Les geleerd en op de blaren mogen zitten.

Maar hoe gaat het ondertussen nou met die mafketel?

Nou eigenlijk wel oké. Ik ben druk bezig met wat concepten te produceren en deze wat leven inblazen. Sommige gaan beter dan de andere. Werk mag ik ook niet klagen. Zit alweer bijna een jaar bij DNWG gedetacheerd voor hun App en Portal. Ik zit daar wel in een top-team waar ik mijzelf lekker aan kan optrekken. Op mijn gebied, front-end javascript/css. ben ik en al zeg ik het zelf een meester. Maar deze backend is SAP en Java. En dat laatste, java, is heel lang geleden.

Dit loopt allemaal wel lekker en daarom ben ik ook hier weer teruggekomen.

Oh om alvast wat content te genereren ga ik enkele van mijn laatste blogs plaatsen.