Dr Pimple Popper

Nogmaals voor als je het niet nog niet weet, ik kijk alles op de tv, kom tijd te kort zou je zeggen maar gelukkig bestaat de televisie uit herhaling op herhaling. Anyhow, tijdens mijn rond zap rondes kwam ik op TLC Dr Pimple Popper tegen. Ik dacht wat de neuk is dit nu weer?  Ooit had ik een vriendin die het heerlijk vond en zelfs misschien een beetje geobsedeerd om mee-eters of bultjes op mijn lichaam te zoeken en deze open te poppen. En ik heb er zelf ook wel een aardige drang zodra ik maar iets voel wat open kan te poppen. 

Mijn interesse was gewekt, ik nam mij voor een aflevering een kans te geven. Ik ben zelf niet vies van een puist, mee-eter of een ontsteking die open gedrukt moet worden maar dit was "next level, boss-level" popping.  Ik leerde wie Sandra Lee is, de hoofdpersonage en dokter van dit hele programma en dat ze een leuke dame is om te zien, grappig, vrolijk, positief en geniet er dus blijkbaar flink van om mensen van hun ongemak af te helpen via haar fetish om puisten of bulten die er niet horen uit de persoon te halen. En ongemakken zijn het, man man man wat een bulten hebben sommige mensen op hun lichaam. Er komt een kerel de kliniek binnen wandelen en hij laat zijn ongemak zien. Er zit een bultje ten grote van een tennisbal achter zijn oor. Hoe lang heb je dit al? Je zou denken de man zegt het begon vorige week met wat jeuk? Nee, 5 jaar geleden zat er een bultje. Ach het deed geen pijn. En dan nu klagen dat iedereen je aankijkt. Maar goed na 5 jaar ermee rond te hebben gelopen besloot je maar naar de dokter te gaan. De man krijgt wat verdoving, sneetje word gemaakt en en word een brie uit zijn hoofd geknepen dat blijkbaar een geur met zich mee neemt, (dan is het toch goede brie?) wat door de dokter wordt verklaard over dode huidcellen die 5 jaar opgesloten hebben gezeten en de boel is weer dicht gemaakt. 

Ooit had ik zelf een bult in mijn hals, als ik naar rechts keek kwam er links een pingpong bal eruit. Hiervoor wilde ze een optie nemen maar de zuster vertrouwde het niet en besloot in plaats van een speciale naald dat een sample neemt de ouderwetse spuit te gebruiken. Ze was achteraf blij want de bult was een cyste die ze helemaal leeg gezogen heeft. Met die sample-naald had ik waarschijnlijk een tekening op het plafond gespoten. Lang leve de eigenwijze zuster. 

Oke, heb je een beetje een zwakke maag dan zal ik je adviseren dit niet te kijken en zeker niet tijdens het eten. Want er is niets wazig gemaakt, zoals ze het doet zo zie je het ook. Dus als er een cyste openbarst en de boel onder spuit. Dan zie je dat in alle kleuren en spetters. Vooral de avond afleveringen die niet een blur over de wonden hebben. Gewoon direct zien hoe de lymfoom uit een patiënt zijn rug getrokken word.

Al dit bij elkaar geeft wel aan dat de televisie voortaan echt niet meer weet wat uit te zenden. Waar je vroeger naar popthatzit.com toe ging om te kijken hoe mensen trots hun puisten open drukten zie je het nu in de avond op de televisie. Maar dan door een dokter gepresenteerd dus dan is het goed.